Restyling van Business Lounge “De Beleving” in Geuzenstaete

Om de lounge wat meer sfeer te geven, hebben we de wand voorzien van een groot textieldoek met een afbeelding van het oude Hofplein in Rotterdam. Een unieke combinatie van textiel en een aluminium profiel zorgt voor een strak en elegant uiterlijk, met de optie om de beelden snel en gemakkelijk te verwisselen.

De counter en wand zijn voorzien van Airtex, dit is eenvoudig en naadloos aan te brengen, dankzij de gigantische printafmeting tot wel 5x45m uit één stuk. En dat is nog niet alles: het materiaal scheurt niet, kreukt niet, is eenvoudig schoon te maken, brandvertragend en krasvast.De kleuren spatten van de wand!

20170106_191208786_ios20170109_100232347_ios

20170109_095514450_ios

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: