Voor in Bluecity gevestigde VET&LAZY bierbrouwerij leveren wij de etiketten en bierviltjes.

Van Ballistic Batte Cry tot St. Guinefort en Dubbelwit Zomerfit – VET & LAZY brouwt bijzondere bieren van onder andere lokale vlierbloesem, sezchuanpeper, knallende rook en een inpandig restproduct, namelijk zelf gebrande koffiebonen van Alohabar. Al met al een lastige balanceer-act – maar wel met een zeer prettige afloop!

VET & LAZY is de bierbrouwerij van BlueCity en gevestigd in de kelder van het voormalige zwembad Tropicana. Alle reststromen worden zo efficiënt mogelijk benut. Zo gaat bijvoorbeeld het graan naar de zorgboerderij, het koelwater wordt opgeslagen en hergebruikt voor andere processen binnen BlueCity en ga zo maar door.

Labels:

labels vet&lazy

Bierviltje:

viltjes vet&lazy

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: